Sistemul HOTMAN evalueaza si monitorizeaza statusul hemodinamic al pacientului permitand atat managementul hemodinamic (corectarea terapeutica a cauzelor modificarilor hemodinamice identificate de catre sistem) cat si “modelarea” terapiei necesare (predictia tipului de modificari hemodinamice ce ar putea aparea ca rezultat al administrarii unor anumite medicamente ) ...[ detalii ]

Inhalatorul SaltMed este utilizat ca terapie adjuvanta in tratamentul afectiunilor acute si cronice ale cailor respiratorii, de tip alergic si infectios: otite, sinuzite, rinite, alergii ale cailor respiratorii, astm bronsic, BPOC etc.

Actiune terapeutica:

•Fluidificarea secretiilor bronsice datorita refacerii si apoi cresterii cantitative a fazei de sol din pelicula de mucus.
•Activarea miscarii ciliare (chiar in cazul fumatorilor cronici, unde se stie ca aceasta este paralizata)
•Eliminarea rapida a secretiilor din caile respiratorii
•Scaderea edemului filierei aerodigestive superioare (val palatin, baza limbii, pilierii lojei amigdaliene) regasit adesea la sforaitorii cronici.
•Repermeabilizarea ostiilor sinusale din meatul mijlociu si superior si drenajul eficient al sinusurilor in fosele nazale
Mod de administrare: Modul cel mai frecvent de administrare este de 1-2 sedinte a cate 30 min fiecare, pe zi.

RESPONDER este un agent pansament rana care utilizeza particule microporoase care au fost sintetizate in mod natural dintr-o planta bazat pe sursa de polizaharidica. RESPONDER este proiectat ca pansament local pentru tratamentul temporar al rănilor cu sângerare gravă cum ar fi răni chirurgicale (post-operatorii, amplasamente de donator, dermatologice), tăieturi, laceraţii, şi răni traumatice.

Manusi spalare fara apa COCUNE, de unica folosinta, din vascoza naturala, impregnate cu o lotiune nonalcoolica parfumata ce indeparteaza microbii si mirosurile neplacute de pe piele. Principalul avantaj al acestui produs este scaderea aparitiei infectiilor nozocomiale prin impiedicarea transmiterii de la un pacient la altul a microbilor tegumentari in procesul de igienizare corporala.